keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Lettuja Marokkolaisittain

12 kpl

5 dl vettä
3 rkl sokeria
25 g hiivaa
1 tl suolaa
4 dl vehnäjauhoja
Sekoita hiiva haaleaan veteen. Lisää jauhot, sokeri ja suola ja sekoita hyvin.
Pane kulho peitettynä sivuun noin puoleksi tunniksi ja paista pinnoitetulla pannulla tai uunissa.
Peitä pannu kannella, kunnes pinta ruskistuu. Nauti hunajan, hillon tai marmeladin kanssa tai valmiiksi täytettynä.
Anoppi tykkää laittaa näistä suoraan täytettyjä lettuja, täytteenä on yrttejä ja ihraa, kuulostaa vähän ällöltä, mutta maku on aivan ihana.


Mitä ohkaisemmaksi saat letut ja useamman kerroksen saat siitä taiteltua, sitä parempaa letusta tulee


 Joka taitokseen laitetaan käsin sulaa voita.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti