maanantai 23. maaliskuuta 2015

Höpötäti tässä terve

Vähän ois ehkä kannattanut panostaa ulkonäköön kun tekee videopostausta, mutta yrittäkää nyt kestää kuitenkin tämäkin postaus :D
Hauskaa alkuviikkoa!






17 kommenttia:

  1. Nyt sä olet menettänyt vloggaaja neitsyytes ja astunut virallisesti kaapist ulos esiintymään livenä. Hyvä video ja luonnollisuus kunniaan.. :)

    Mä ainakin arvostan enemmän sitä, että ihminen esiintyy ihan omana itsenänsä videoissa. Tarkoitan tällä siis sitä, että ei mitään yli meikattua pärstää ja hiuksia laitettu tarkoituksella videoa varten paremmaksi.
    Ehkä mä sitten suosin tätä luomu kauneutta, koska itse en meikkiä käytän ja "kun" käytän niin käytän vain juhlissa tai juhliin menossa. Mutta muutoin juoksen viikosta toiseen ihan perusnaamallani.

    Hyvinhän se meni joten lisää varmaankin on jatkossa tiedossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihan neitsyys mennyt. Oon yhden videon aiemmin postannut, mutta aika uuttahan tämä on kuitenkin. Kiitos kauniista sanoistasi. Tykkään kans laittaa itseeni hieman enemmän kun lähden jonnekkin, koska arkena ei tule kun silmänaluset peitettyä ja sipaistua vähän ripsiväriä.

      Poista
  2. Moikkis ihanainen! Olipa kiva kuulla sua livenä :DD Hauskaa huomista blogi-iltaa kauneuden parissa! Täälläkin viikonloppu vierähti miltei meikittä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko se on ihon takia välillä meikittömänä olla.
      Ihanaa viikkoa Sally ☆

      Poista
  3. Oot ihana<3 Tsemppiä tiistaille! Tämä oli hauskaa vaihtelua :)

    VastaaPoista
  4. Ihana luonnollinen höpötäti <3. Paljon parempi kuin se, että olisit varta vasten tälläytynyt videota varten. On niin helppo samaistua tuohon "Videoi sellaisena kuin olet"-lookkiin :). Itse vaan en ole yhtä rohkea.

    Taatusti ihan huippu tiistai-ilta teillä tiedossa. Ja hauskassa seurassa vielä kaiken lisäksi. Mielenkiinnolla odottelen kokemuksia :)

    VastaaPoista
  5. Voi kun olette ihania kaikki kommenttienne kanssa ♡
    Eiköhän tännekin juttua huomisesta saada :)

    VastaaPoista
  6. Oi ihana sinä, kivoja nämä videopostaukset. Usko pois mua ei tarvitse jännittää, vaikka itse aina jännitän kaikkea ja kaikkia, niin se vaan menee. Tiedän että meillä tulee todella kiva ilta. :) Osaa en ole nähnyt ja osaa olen. :) Ja hei silmä poksui viime yönä uudelleen, että nyt on koko silmä punainen, eli sellainen peto poimii sut sitten juna-asemalta. Olen kova eksymään, joten jännätään vielä sitä että löydetään perille. ,9

    Huomiseen ihana Outi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenna ei eksytä :) ja jos eksytäänkin niin ei ainakaan olla yksin ♡

      Poista
  7. Taas tuli lisää töitä miehelle kun saa laittaa siivotessa irronneen piuhan tietsikkaan niin saan kaiuttimen takaisin toimintaan ja pääsen kuuntelemaan sun videon. Kohta varmaan irtoaa kynnetkin kun olen pörrännyt ympäriinsä ties minkä tököttien kanssa :D Tänään kävin jo huuhteluttamassa korvaanikin, liian pitkälle mennyt nyt tämä siisteysintoilu :D Miten sitä voi näin kovasti ottaa luonnon päälle yksi ainoa kommentti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älähän nyt liikaa siellä siivoile, siivoat vahingossa vielä ne hyvätkin bakteerit pois. Vai ihan korvankin huuhtelutit, varo sitten kun mies saa äänet koneeseen, ettet vallan säikähdä mun raakkumista :D

      Poista
  8. Pakkohan tämä video oli käydä katsomassa! Jäänpä seurailemaan sinun elämääsi Outi...kiva oli tutustua tiistaina! Aivan superihanaa loppuviikkoa ja aurinkoa jokaiseen päivään...; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva tavata. Vielä olisi riittänyt juttua pidemmäksikin aikaa :)
      Aurinkoista loppuviikkoa!

      Poista
  9. Nää videot kyl avaa aina ihan eri tavalla blogin takana pyörivän ihmisen persoonaa! Lisää vaan näitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olinko yhtään sellainen kuin kuvittelit?

      Poista
    2. No itseasiassa mielikuvani piti hyvin pitkälti paikkansa, mikä toisaalta on ihme kun olen tätä blogia ajallisesti lukenut vasta hetken :)

      Poista